Top
Kurser – Klinikken ved Kongens Have
fade
4310
page-template-default,page,page-id-4310,page-parent,mkd-core-1.0,wellspring-ver-1.2,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-large-title-text,mkdf-title-with-subtitle,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Kurser

Du kan læse meget mere om mine aktuelle kurser på knapperne herunder

TIDLIGERE DELTAGERE SIGER

I en hverdag, hvor jeg har meget travlt og er meget på, så var det en helt anden rolig verden, at deltage i angitsmassage-kursus hos Sakina.

 Som underviser er Sakina rolig og rummelig. Man har lov at have det lige som man har det. Der er ikke noget rigtigt eller forkert, men derimod fokus på, hvor den enkelte er, og hvad den enkeltes oplevelse af de forskellige øvelser er.

Der er plads og rum til at reflektere over kroppens reaktioner såvel som mere åndelige og psykologiske reaktioner.

Effekten af kurset har, for mit vedkommende, været større kropsbevidsthed, større forståelse for at krop og sjæl hænger sammen. Mindre stress, større glæde generelt. Det jeg primært havde fokus på til at starte med var nakkespændinger, og det er klart blevet bedre. 

Jeg føler desuden jeg nu har et redskab til selv at lindre både spændinger i nakken og reaktioner, når jeg føler mig presset. Jeg følte egentlig, jeg ”fik en vej ud”, et redskab, jeg selv kunne bruge i stedet for at være afhængig af behandlinger.