Top
Kurser – Klinikken ved Kongens Have
fade
4244
page-template-default,page,page-id-4244,mkd-core-1.0,wellspring-ver-1.2,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-large-title-text,mkdf-title-with-subtitle,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Kurser

Lær selv at påvirke og regulere kropslige tilstande med de rette øvelser, værktøjer og teknikker

TERAPEUTISK ANSIGTSMASSAGE
SALIG Yogacenter

2 dage: 9. oktober og 31. oktober

Jeg er tit blevet spurgt, om man ikke selv kan gøre det, jeg gør, når jeg giver behandling.

Det har jeg summet lidt på, og har nu sammensat et kort kursus over 2 dage, hvor jeg har udvalgt nogle enkle øvelser og teknikker, som er centrale i den måde jeg arbejder på, både når jeg giver Kranio-Sakral terapi, Japansk Lifting og bindevævsmassage.

De fleste af os mærker ikke de tilstande af ubalance som ansigtet rummer, og vi kan bære meget i ansigtet, uden at reagere på det. Tilstande, som vi ville have reageret på, hvis det havde siddet et andet sted på kroppen. Det kan være spændingstilstande, væv, der er næsten følelsesløst, og gamle tilstande, der er blevet hængende i vævet, selvom resten af dig egentlig er kommet videre. Det kan derfor give god mening at have ekstra fokus på ansigtet, der for mig er en fantastisk port ind til at arbejde med kroppen.

ENKLE TEKNIKKER, DER KAN SKABE FORDYBELSE I HVERDAGEN

Kurset er for dig, der gerne vil lære enkle teknikker til at afspænde og stimulere vævet i ansigtet. Undervisningen vil være en vekselvirkning mellem demonstration/teori, praksisøvelser, refleksion og spørgsmål. Du vil udelukkende lære teknikker til at arbejde med dit eget ansigt.

Vi skal opøve færdigheder i nærværende berøring, sansning, kontakt, rytme, flow, og lyttende hænder. Det er fundamentet for at kunne arbejde med de enkle massageteknikker og øvelser til at afspænde og stimulere bindevævet i ansigtet. En mulighed for at skabe små oaser af fordybelse i hverdagen.

HVEM KAN DELTAGE?

Jeg tilbyder kurset til dig, der har fået min 3 behandlinger hos mig, og derfor er fortrolig med min måde at arbejde på, ved hvordan det plejer at mærkes, og hvordan kroppen plejer at reagere.

Kurset forløber over 2 hele dage med tre ugers mellemrum, hvor du kan øve dig, så der på sidste kursusdag er mulighed for yderligere fordybelse og tilretning. På kurset sørger jeg for olie, klude og andet udstyr. Du skal bare medbringe dig selv og din frokost. Holdet bliver på max.12 deltagere.

Vel mødt!

Kh Sakina

PRAKTISK

TID: Lørdag d.9.oktober og søndag d. 31.oktober begge dage kl. 10.00 – 16.00 inkl. frokostpause

STED: SALIG Yogacenter, Masnedøgade 20, 2.sal, 2100 København Ø (Samme indgang som Danmarks Naturfredningsforening)

PRIS: Kr. 2.800 (inkl.moms) for begge dage TILMELDING: sker ved at sende mig en mail til sakinaharees@gmail.com med tilmelding. Din plads på holdet er sikret når betalingen er gået ind på konto reg.5379 nr.0000318361 Seneste tilmelding 17. september. Tilmeldingen er bindende og gælder for hele kursusforløbet.