Top
OVERGANGE – Klinikken ved Kongens Have
fade
4299
page-template-default,page,page-id-4299,page-child,parent-pageid-4310,mkd-core-1.0,wellspring-ver-1.2,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-large-title-text,mkdf-title-with-subtitle,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

OVERGANGE

OVERGANGE er et fordybelseskursus, der løber over to dage - en lille oase af fordybelse og ro i begyndelsen af det nye år

Kurset er en anledning til at:

  • sætte tempoet ned, så du ikke ræser ind i det nye år
  • tage afsked med det gamle, du ikke længere har brug for
  • give dig tid til en fordybelse ind i det nye, du gerne vil byde velkommen
  • forankre dig i kropslige og mentale tilstande af livfuldhed og kreativitet
  • blive fortrolig med at forbinde indre tilstande med ydre liv

OVERGANGE

Du er hele tiden indfældet i en masse overgange. Nogle finder sted i det daglige: fra sovende til vågen, fra fritid til arbejde, fra indre til ydre liv, og de mere gradvise overgange fra én livsfase til en anden: du bliver ældre, du bliver forælder, børnene flytter hjemmefra, du flytter, parforhold ophører, nye begynder, forældre dør, du skal pensioneres…

Ofte er vi så resultatorienterede og fokuserede på at komme videre til den næste fase, at vi ikke helt får taget afsked med det der har været.

Vi er i for høj fart eller for stivnet i gamle mønstre og fortællinger om hvem vi er og hvad vi kan, til rigtig at være nærværende og bevidste i de vigtige overgange.

 

KURSETS INDHOLD

Kurset OVERGANGE er en mulighed for at gøre noget andet end det du plejer.

På kurset bruger vi overgangen til et nyt år som en oplagt anledning til at rette en naturlig og fokuseret opmærksomhed på et slip af gamle stivnede tilstande og fortællinger om dig selv.

Når du sætter tempoet ned, kommer mere tilstede i at sanse og bevæge kroppen indefra, og med venlig opmærksomhed har fokus på de tilstande du gerne vil transformere, åbner det for en kontakt med ressourcefulde tilstande af kreativitet og ubesværet væren. En anden grundtilstand, hvorfra det nye kan tage form.

Kurset vil være en vekselvirkning mellem mine introduktioner, mindful bevægelse, spørgsmål/svar og dele-runder, hvor du fokuseret sætter ord på dit tema og processen, som den udvikler sig. Så vi forbinder os fra krop til bevidsthed/kognition og fra indre sansning til ydre liv.

 

 

HVEM KAN DELTAGE?

Jeg tilbyder kurset til dig, der enten har fået min 6 behandlinger hos mig, er fortrolig med at arbejde kropsligt i terapeutiske sammenhænge, eller er vant til at arbejde i proces i en gruppe.

Du kan rumme, at der i gruppen er andre med deres tilstande og parallelle processer, og kan adskille dit stof fra de andres tilstrækkeligt til at du kan fungere i gruppen.

 

DET PRAKTISKE

 

HVORNÅR

  1. og 16. januar 2022 kl. 10.00 – 16.00 begge dage.

I alt 12 timer inkl. Frokostpause.

 

STED:

SALIG yogacenter, Masnedøgade 20, 2.sal, 2100 København Ø

(Samme indgang som Danmarks Naturfredningsforening)

 

PRIS OG TILMELDING:

Tilmelding sker ved enten at sende en mail til sakinaharees@gmail.com

Eller en sms til 27 63 84 44 med din tilmelding.

Så sender jeg dig en mail med betalingsoplysninger.

Din plads på holdet er sikret, når betalingen er gået ind.

Seneste tilmelding er 10. december 2021. Tilmeldingen er bindende.

 

PRIS: KR. 2.800 for hele forløbet.

Kurset oprettes ved min.6 deltagere, og der er max 12 deltagere på holdet.

 

KONTAKT:

Sakina Harees, Kranio-Sakral Terapeut og Relationel Biologisk Traumeterapeut

Mobil 27 63 84 44

e-mail: sakinaharees@gmail.com